Middellandse Zee

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

De Middellandse Zee is niet direct een bestemming die je verwacht in het aanbod van trips van een Noorwegen Club. Klopt, maar toch niet helemaal!

 

l'Estartit

 

Sinds jaar en dag gaat onze club op duiktrip naar l'Estartit, gelegen aan de meest noordelijke der Costa's, de Costa Brava. We logeren vol pension  in het Hotel Panorama dat een eigen duikcentrum heeft, wat voor de duikers absoluut een meerwaarde betekent voor de duiken op de Illes Medes. Voor de niet-duikers worden er tevens een aantal uitstappen voorzien in de regio.

 

Deze trip doen we met de luxueze minibussen van North-Rent gcv en gaat door van

10 juni 2016 tot 19 juni 2016 (vol pension)

 

Meer info over deze trip vind je op deze link: Trip naar l'Estartit

 

 

Gozo, Malta

 

Gozo is dé absolute nieuwkomer in ons aanbod van clubtrips!

 

In samenwerking met inMalta.be hebben we een we in 2015 voor de eerste keer een 9-daagse trip naar het eiland Gozo samengesteld. Zowel duikers als niet-duikers kwamen aan hun trekken. Deze keer gingen we niet met de bus maar vlogen we met Air Malta en hadden we een verblijf op basis van half pension in hotel Calypso (4*).

 

Voor de duikers was er de mogelijkheid om in te tekenen op een duikpakket met 10 duiken (11e duik gratis!) met privé gids.

 

Voor de niet-duikers was er natuurlijk de vrijblijvende mogelijkheid om van alle mogelijke pittoreske stadjes, dorpjes met hun vertier, cultuur en ontelbare kerkjes te genieten. Voor degene die liever luilekker genoten van de aangename temperatuur (gemiddeld 25°C in deze periode) dan kon dat aan het zwembad of nabij gelegen strand.

 

Voor meer informatie over onze trips of specifiek deze trips kan je steeds terecht op ons maandelijks treffen of bij Ludo Antonise op: +32 (475) 86 83 40