Een stukje geschiedenis:We gaan even terug in de tijd, maart 1988 toen ik voor het eerst met een groep van 32 avonturiers, sportvissers, enkele sportduikers en een deel natuurliefhebbers, voet  aan land zette op het besneeuwde Noorwegen.Toen reeds, voelde ik onmiddellijk aan, dat dit stukje van de wereld, dit vrijwel ongeschonden land van Europa mijn gevoelens en mijn verdere leven voor een groot deel zou veranderen, misschien wel eens voor een groot deel verder zou kunnen bepalen. Dat grote avontuur, die ontdekkingen en de daaraan gekoppelde fantastische groepssfeer, spookt nu nog steeds als een geest door het hoofd van iedere metgezel.Deze trip, dat avontuur en de vele grote al dan niet grootse verhalen, waren ongetwijfeld het cement en de  fundamenten van een nieuw en heel speciaal gevoel, “Het Noorwegengevoel”. Net dat gevoel, dat langzaamaan werd uitgedragen door schare van bijzonder trouwe medewerkers en mijzelf,  bracht ons allen samen binnen een vereniging die tot op heden nog steeds bijzonder uniek is. De L.A. Norwegian Club vzw – De enige echte Noorwegenclub.                                                                       Antonise Ludo

                                                                       Voorzitter - Oprichter

Zo is het allemaal begonnen...

We zijn dus een socio culturele vereniging die Noorwegen in het algemeen promoot door het bevorderen van sportieve, creatieve en culturele activiteiten. Met reeds meer dan 20 jaar ervaring en een hecht netwerk dat steeds nog wordt uitgebouwd, zijn we een goed aanknopingspunt om u Noorwegen te helpen ontdekken.


We ondervinden dat velen geïntrigeerd zijn door het weidse en ongerepte Noorden en er wel eens graag naartoe willen gaan maar het niet doen omdat ze niet echt een aanknopingspunt vinden.
Vele vragen komen tevoorschijn: Naar waar gaan we; Hoe gaan we best, goedkoopst; Wat is er te beleven; Wat mogen we meenemen; Nemen we een ferry of rijden we rond...    Allemaal vragen die niet makkelijk te beantwoorden zijn zonder een beetje kennis van zaken.Hier proberen wij het verschil te maken. Zonder commercieel gebonden te zijn kunnen wij u vrij raad geven en bijstaan in het plannen en organiseren van uw reis.


Naast deze dienst kunnen wij u ook een instapklaar concept aanbieden. Hierbij brengen wij als club mensen samen die in groep de reis maken en die dan terplekke hun ding kunnen doen. Voor ieders wat wils, vissen, duiken, wandelen, fotografie, wintersport... Je vult je dagen zelf in.